Aan de slag met Excel VBA
Docenten

Introductie

In de docentenhandleiding vind je informatie omtrent een mogelijke tijdsindeling van de cursus (syllabus), evenals enkele PowerPoints die kunnen gebruikt worden in een lessituatie (hand-outs). Daarnaast is er een mogelijk examen model en info over de software die kan gebruikt worden in combinatie met het handboek.

Onder extra-materiaal vind je de bronbestanden van de figuren die in het boek gebruikt zijn. Enerzijds zijn ze opgenomen in een PowerPoint. Deze figuren kunnen -zonder kwaliteisverlies- makkelijk aangepast worden. Daarnaast zijn alle figuren uit het handboek ook opgenomen als bitmap files. Hierdoor heb je een exacte kopie van de figuur uit het handboek, maar deze zijn uiteraard minder gemakkelijk te veranderen.

Tenslotte zijn er ook nog extra-oefeningen voor de meeste hoofdstukken opgenomen. Deze extra-oefeningen zijn vergezeld van tips voor de oplossing ervan, evenals de VBA code van de oplossing.
 

Tip: deze website werkt wel op systemen met een smal scherm zoals een smartphone, maar je kunt hem beter gebruiken op een computer of tablet.

Hint: this website does work on a smartphone screen, but we recommend that you use a computer or tablet.